torsdag 28 november 2013

Var kan du hitta bra ekologiska produkter? Byttilleko idag.

Byttilleko, Naprapat DavidVar hittar du då det du söker efter? Ibland är det lätt, många av våra vanliga matbutiker har ett större och större utbud av ekologiska varor. Det viktigaste att direkt byta till ekologiskt är, kaffe och bananer sen även mjölk, kött, vindruvor och potatis. Om du har möjlighet så byt ut allt du äter till ekologiska varor. Det kan vara lite svårare att hitta just allt. Men i princip allt går att hitta och till rimliga priser. Här följer några av mina favorit eko-butiker.

I Göteborg
Fram
Här finns allt du behöver. Här kan du hitta lösviktsvaror till billiga priser. Du får även 10% rabatt om du handlar över 600kr och har gått/åkt kollektivt/cyklat till affären. Samt 1kr pant på dina äggkartonger, inte illa.
De finns två mycket trevliga butiker. En i Linné vid Oliverdalsgatans hållplats på Nordenskiöldsgatan 18 och en vid Järntorget på Södra Allégatan 2 B. 

I Stockholm
Cajsa Warg
Detta är en lite större butik med stort utbud och mysig atmosfär. De två butikerna de har ligger på Renstiernas gata 20 på Södermalm och på St Eriksplan 2, på norra sidan av St Eriksplan.

Goodstore
Där finns många ekologiska och vegetariska alternativ. De två butikerna de har ligger på Skånegatan 92 vid Nytorget och på Hornsgatan 176 vid Hornstull.

Har du fler favoriter? Tipsa gärna mig, jag är alltid på jakt efter bra eko-butiker.

Varför du ska köpa ekologiskt istället för oekologiskt 
Kolla på denna film av Anders och Måns

Gå till nästa blogginlägg
Gå till förra blogginläggetNaprapat David 

Ps. Titta in här på bloggen eller kom till kliniken så får du mer hjälp med din hälsa.
Boka tid idag på: 070-64 88 640  |  Online bokning av tid här


Inga kommentarer: