måndag 1 september 2014

En liten bit i taget! Lev dina drömmar!

Naprapat David, Naprapat GöteborgEtt steg i taget, en meter till, sen en meter till, sen en meter till osv. Om du vill förändra något i din vardag så är det lätt att ha stora mål och drömmar. Det är bra och viktigt att ha det. Men det är lätt att det bara fortsätter att vara just det, drömmar. Om du drömmer om att åka till andra sidan jorden, träffa dina barnbarn, bli miljonär eller bli smärtfri, vad det än är, låt det inte bara stanna vid en dagdröm. 
Konsten att nå dina mål är inte att köpa en trisslott och hoppas på miljonvinst (det är för övrigt mindre än 1 chans på 6 miljoner att du vinner månadsklöver på triss). 
Börja lev dina drömmar genom att ta ett litet steg i taget. Skriv ner dina mål och drömmar, det är fakta att vi som skriver ner våra mål och drömmar i extremt mycket högre grad når dom. Börja sedan göra delmål. Allt från att spara 1% av din inkomst till att börja stå upp på kontoret istället för att sitta ner i 8 timmar i sträck är en bra början. 

Snöbollseffekten
När du väl börjat gå ett steg är det lättare att ta ett steg till. Det blir lättare för varje steg och för varje steg så är du ett steg närmare ditt mål!
Så vad drömmer du om? Ta ett steg idag, inte alla, det räcker med ett. Fira det steget och ta sedan ett till.

Gå till nästa blogginlägg Del 1 av serien Vardagens dumheter som orsakar din smärta! - Överansträngda ögon
Gå till förra blogginlägget - Stående traktion - hjälp vid ländryggssmärtor


Leg. Naprapat David
Ps. Titta in här på bloggen eller kom till kliniken så får du mer hjälp med din hälsa.

Boka tid idag: Online bokning av tid här | För akuta tider ring:  070-64 88 640

Inga kommentarer: